Het ontstaan en idee achter GarantieCamping

GarantieCamping is geen spontaan idee maar iets wat wel overdacht is, iets wat ontstaan is vanuit een behoefte en bedacht is op basis van ervaring.

Na jarenlang zelf een camping te hebben gehad werd duidelijk dat de verwachtingen van de gasten ingevuld moesten worden op het moment van hun aankomst en ten tijde van hun verblijf. 
Makkelijk zat zou je zeggen maar is dat wel zo?

Laat zien hoe het echt is

Jouw camping wil je zo goed mogelijk presenteren, je bent overtuigd van de schoonheid van je plek, de kwaliteit van de accommodatie en natuurlijk is jouw camping net iets mooier dan…

Voordat je het weet ben je uit je objectiviteit en ga je helemaal ‘los’ met het promoten van je camping en denk je niet meer na over hoe je gasten het zien.
Dan zou het zomaar kunnen dat je verwachtingen schept die niet helemaal kunnen worden waargemaakt en dat is niet de bedoeling, dat is niet wat je wilt.

Iedereen blij

Hoe fijn is het wanneer de gasten van jouw camping of vakantiepark je laten weten dat de werkelijkheid precies zo is als op de website wordt weergegeven? Je krijgt er zelfs een compliment over en men laat je weten dat dat ook wel eens anders wordt ervaren. Dat is wat je wilt horen, daar doe je het voor en het mes snijdt hier aan twee kanten. De kampeerder is blij dat zijn of haar keuze de juiste is gebleken en als campinghouder heb je de gasten die je graag wilt hebben. Een echte win-win situatie zullen we maar zeggen.

Gezamenlijke visie = gezamenlijk succes

Dit zogenaamde verwachtingsmanagement is iets waar GarantieCamping graag op in gaat. Wij proberen onze potentiëledeelnemers dit concept duidelijk te maken, hen ervan te overtuigen dat dit belangrijk is om succesvol te zijn en te blijven op de langere termijn. Het is ook daarom dat een kampeerder zijn review bij ons mag achter laten. Niet anoniem en niet direct op de website. Wij onderzoeken elke review en nemen eventueel met de campinghouder contact op om hun publicatie verder te verbeteren. 

Uiteindelijk gaat het om wederzijdse tevredenheid en vandaar de slogan:

GarantieCamping doet wat -ie belooft!Jouw camping toch ook? 

Kun je je vinden in deze filosofie, geloof je in dit concept geef je dan op en doe mee aan deze website. Samen bouwen aan succes!